I made my Choices.

Jävla idiot jag har varit, fyfan fattar inte varför någon inte sagt till mig? Ska inte vara så jävla svårt att göra ett val.. Iaf nu är det gjort och jag ångrar ingenting! Allt blev så så så mycket lättare. Nu ska jag bara ta modet att hoppa ett steg vidare och träffa ****** . Ju längre jag & tiden går desto mer sårar jag. Jag är fri, fri från andras känslor och samveten. Käns för bra! Inga missförstånd, bara tydligt snack och rakt på sak. Det gillar jag...

På min väg hitils har jag trampat på folk, på hjärtan .. och på mitt samvete på ett sätt. Jag är inte så som  person som vill ta plats, kräva uppmärksamhet, behöva vara beroende.  Jag tar inte för mig av något..Väntar isf hällre på att blir bjuden.. Tyvär trampar jag på mig själv och sårar hällre mig själv än att skada andra som egentligen förtjänar det.

Jag är hel singel, wihuuuue.
Vill vara hel fri från kärlek.. tills jag själv tar steget och blir lite mer seriös och vet vad jag vill till 100% så det inte blir en kille här och en kille där.. Så jag står fast vid mitt val och är stolt över det hela vägen ut. Laddar batterierna nu på mina 16 dagar på gotland, när jag kommer hem igen är jag säkert redo för något nytt lammkött som inte playar eller leker. Jag vet säkert vem jag siktar på just nu, men däremot är jag laddad på att han bara är aningen desperat så jag kanske blir lämnad själv? men ger man sig in i leken så får man leken tåla... även om jag inte vill kalla det lek dåra ;o

Inge mer snack bakom ryggen nu, jag tål inte det... Precis som du.

shit vad jag behövde få ut det där.. Läs och ta till. Säg något till mig istället för om mig. Ändrar inte åsikt så snabbt, står fast vid mitt beslut tills någon över bevisar mig något bättre.

LIFE IS A BITCH.. /Malin

Godmorning suckers.



Nu är jag nyduschad, har hunnit äta frukost och tagit på mig kläder. Bara sminka mig lite, sen iväg :D yayayayay! Vädret är skit fortfarande så jag kommer ta livet snart om det inte blir bättre, AP KALLT OCH SPÖ REGN hela dagarna.. So so bad. Jaja hade inget att komma med, men skit på er... ni har fan inget heller att komma med :|. Så snacka inte? Saaaaaaaaay Whaaaat!
solariumet nästa.

Malllilicliciliclious<3

I have had a rough day ohyeah..

Tjenahej, har inte sagt något idag konstigt nog? Nej men full rulle och raka rör är det hos mig just nu, Ligger i sängen och kollar på 2½men på 6an.  Imorn blir det sola som jag aldrig pallade med imorse, Köpa min jävla silk e pil också.., sen ett linne från h&m som var as ballt, Gaaaaaaah så rolig jag är :D varför uppdaterar jag ens? this is pretty pointless... INGEN BILD FÅR NI HELLER. NU VART JAG ARG BARA FÖR DET ! :@ godnatt på dig svin helvete.


bebis kom hem nu:(

Jag saknar dig underbara älskade

xoxo/Mallan

Mitt dygn har blivit hel fuckat.

Maaaaaaaalalalalalalallalala lastrååååå pakola fiooooona.. så är början av min fantastiska låt! Låter det inte underbart?
OMG jag flippar ur ;D sitter här och sjunger för mig själv, riktigt jävla pinsamt. Imorn ska jag dra in tidigt som fan för att sola lite solarium som jag inte gjort på 6 veckor. Sen drar jag till banken och hämtar ut lite pengar, som jag ska köpa min nya Silk-e-pil för (: hårborttagnings tjofräs ni vet som rycker bort från hårstråna från roten, AJAJAJAJAJ! ONT! PAIN IN THE ASS. men man får lena ben upp till 4 månader, *enligt reklam* Så jag hoppas på lite bättre resultat än vad det blir med waxning eller rakhyvlar. Kostar dock 1400 :-  ;s fyfan.

Kan tydligen inte lägga upp bilder, när jag ävl fixat fram,, suck



Nu blir det tv tittning, hoppas jag somnar till 03 iaf. Puss/ er korvskalle per(:

Hey råtti !

Kom precis hem från stan dåra, gick runt med Simon och paddi ett tag. Köpte glass och schteekte vid vattnet.. Sen efter en timma vart vi uttråkade och gick raka spåret till SF bio på sergel dåra och köpte biljetter till Ice Age 3 3D. Vilket jag ångrar ;/ men den var nice :D jag hade as kul.. det är en film för folk som inte har någon humor.Själv satt jag och garvade ikapp med simon ;D OOohyeah


MY SUPER SWEET 16'

Fyller år om 41 dagar yay! Känner mig redan som en gamling dock, snart kommer väl käppen fram och allt grått hår? Haha!  Men vi ska inte redan hänga läpp (: 

(Kom på efter jag skrivit klart att jag skulle bli en kärring, ingen gubbe ;o!  men men,. virrig i colan är man redan trots allt)


Black eyed peas - One Tribe. Älskar basen och allt donka donka!

Öhm eftersom min mor låter mig dricka när jag är med henne så passar jag på lite för mycket när jag väl får tillfället^^ men det blir aldrig pinsamt för morsan dricker precis lika mycket så vi lallar runt tsm ;D

Ni skulle ha se sist HAHAHAHAH ;'D

Nu drar jag in till stan, möter upp simon paddi och några (?). Ska iaf leta efter en jacka, örhängen och plånbok. Vad jag köper med mig hem får i se? Kanske bara går runt idag, who know's?

Har ingenaning om varför jag slösar tid på bloggen som ändå ingen mer än jag läser, käns ganska korkat faktiskt :D

11 timmar har jag spenderat med micke, vi har bara legat och käkat muffins i sängen och lirat GTA.. ;D Satan vad kul, långt kom vi också ;)! Jävla Olsé´n fasoner alltså..

Nu väntar sängen, känner mig så sliten..
Btw så blev det aldrig någon lur för att mamma är en liten *pppppiiiiiiiiip*...

Så nu måste jag fundera på vad jag sak spendera mina pengar som blev över ;O Blir nog skor, jeans, solarium tid, mobil pengar ;D och smink? Kanske sprit för en gångs skull haha?
Imorn blir det iaf en sväng någonstans på stan med Simon och Paddi. Får se vart vi hamnar(?)

Puss ciao /Malialailiailiilian<3



Sämst på att fota runt, måste fan ta tag i kameran och fixa lite nytt.
Godnatt bebisar

Barnsligt fint,

Hahahahah säger jag bara, typ sittit här i 2 eller 3 timmar i hopp om att bloggen skulle få sig en förändring.. Och jo det fick den. Ser ju ut som att en barnrumpa har försökt leka lite.. lite för mycket!

Fyfan ser förjävligt ut, tänkter inte gör ett skit åt det heller, fan ont i huvudet av all ansträngning ^^. Dessutom är det skit väder, så nu blir det till att baka cupcakes med smält choklad med micke picke.

spank /Malin

Måndag,6/7.

Nå idag har det inte hänt något, ska sätta mig och ta bort gammalt nagellack och kirra nytt. Sen blir det väl ansikts rengöring på djupet osv.

Glömde säga att "The Proposal" som  jag kollade på bio med Linnea med, den var as bra.. Dock några veckor gammal eller nått.. men ändå är den värd att se!

Försökte faktiskt gör om bloggen, men det funkade tydligen inte !


Iaf... Mobilen jag pratade om tidigare beställde jag aldrig,pengarna tog sin lilla tid att föra in på kontot. Nu är det så att jag har hittat en ny lur som jag inte har råd med riktigt än, så det blir en senare fråga.. :(



COOL HUH? det är iaf 8.1 megapixlar, och walkman funktion :) Passar mig perfekt!
/Malin

Ojojojojoo tänker inte ge mig in i något som ändå aldrig funkar.

Mjo åkte som sagt iväg... Påvägen hade jag ooooont i magen som bara den, som 2 apor i mitt huvud som aldrig kunde döda varandra, utan dom bara slåss oh slåss helatiden ;o fin förklaring va? Äh jag gjorde rätt i att åka. När jag kom fram så snackade vi lite, bara kollade tv och chilla.. Men jag vet ju hur människan beteer sig ibland-.- så jag tänker inte ge mig i något förhållande där.. Även om jag är jävligt sugen, oh han med... Men hell no.. en gång krossad, förblir det så. Ganska så säker, vågar inte lova något.

Nu chillar jag iaf med micke, funderar på att gå ut och ta en röka med rickard elleer nåttt..


OCH NEJ JAG TÄNKER INET BÖRJA GÖRA OM BLOGGEN, ingen press tack!


KONDOM HATT (: sitter fint på mitt huvud! /<M3


Oj han vaknade nu.

Dax att göra sig i ordning..  skjuter upp blogg fixandet ett tag till när vi ändå är igång  ;D

Idioten sover

Så jag antar att jag inte träffar han idag, kanske imorn?

Nu ska jag försöka göra om bloggen lite ;D eller något.. har inte tagit mig tid till det ännu.

SÖT HUH!? :D
Typ jag är katten och Anni ankan som jag klappar på huvudet (;

Hur fan ska man veta vad man vill ha?

Blir bara förvirrad när jag ska köpa ny lur, så jag tog en som såg fin ut i mörkret (a) haha fin tanke va? Den har 5 megapixlar, blixt ofc! Sen mp3 funktion. Ska för första gången köpa ett större Gb så jag kan ha låtar och en massa bilder. Tyvär betalade jag luren för pengar jag själv sparat in ;/.. Men eftersom jag typ fått ett jobb nu så kommer jag tjäna tillbaka pengarna på några få månader (a) (: Nu tänkte jag kila till tv och käka lite ,, fatso varning ;D /M<3

Tänker inte säga så mycket idag.

.. det enda jag gjort idag är att lämnat in luren på service, hämtat ut lånetelefon och köpt en ny Sony ericsson c902(: Sen lite senare på kvällen tog morsan med mig till hennes killes släkt. Jag blev bjuden på whisky, likör, ren vodka, och typ 3 cider, sen någon honungs dricka, As nice.. Morsan lät mig dricka hur mycket jag ville ;D så hur det slutade kan vi alla räkna ut? Sitter här lite lullig oh skakisXD


Imorn ska jag typ träffa michael, får se hur det går...

Pallar inte lägga in bilder, blir imorn elller nått /M<3


ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKLIIIING KOOOOOOOM HEM!

När jag väl ska berätta något så får jag knappast fram det i ord, allt blir bara meingar som leder till tårar.. Nåå. Vart ska jag börja?  Idag hörde  (N)  av sig för första gången sen jag slutade umgås med han. Pratar med han på msn nu, får se vart det här leder någonstans (Kan tänka mig ett rent helvete som jag precis gått igenom en gång tidigare)... Just nu sitter jag här med hjärtklappning och tårarna i halsgropen. Varför i hela fridens dal gör han såhär mot mig? Gosh jag måste fan stå på mig och säga ifrån ibland... det funkar inte att ha så här i längden, fyfan..

Kääänner mig så ensam, ingen anni att åka till heller och blir tröstad av :( Får helt enkelt bita ihop.. / Malin

   buhuuuuuuuuuuu ..


Ja, nu jävlar

Ska fan lägga ner  en timma ikvälll på att bygga om bloggen lite tror jag. Såå Anniboy blir glad när hon kommit hem :D
Fast redan nu vet ju jag att resultatet kommer bli skit.. Men tanken som räknas  :) /M<3 

I got a good appetite

Vad säger man ? jag är glad i maten, därför ser jag ut som jag gör (; !

När men ikväll blir det bio någon gång, kollar då på The proposal med Linnea Malmstedt. Ska bli riktigt kul att åf träffa henne igen, var fan ett år sen om inte mer? Nu ska jag ladda ner lite musik och tanka in i mobilen, sminka mig lite också.. Uppdaterar senare när jag kommit hem (: Bye bye bitches. / M<3

Börjar bli ganska patetiskt när jag sittter och babblar så mycket som jag gör.

hhahahahooohhohihhiehheheh :D  shit pommes frites! Nu blir det sängen som väntar  lite sisådär sexigt å mig, tror jag inte kan motstå :(

Jag skickade det här molnet till dig älskling, hoppas du såg det i turkiet :(


NATT MAT IS THE SHIT

AH ORGAAAAAAAAASM, älskar min äggmacka.. varje tugga är en dröm! Tänker på min prinsessa i turkiet.. :( Kom hem.

Kanske borde lägga mig snart för att palla med morgondagen bätttre för en gångs skull(a)..

Hade väl inte mycket att komma med, för bildern pallar jag inte lägga upp, blir en annan vacker dag. Är det nu jag får klaga på värmen? Seriöst.. 35 i skuggan, aldrig sett på maken.  STACKARS BLOMMOR !!

Till och med asfalten smälter bort i den här värmen, kolla i spångas små gator.. Ser fan inte lovande ut. Imorn blir det dock sänkning till 27 grader tack och lov :D

Naaatttii / Malhoehoeohoehohieohoiehio hihi

Visst är det en fin åker jag springer över ibland ? :D sniglar, loppor,ormar och elefanterna måste man ta sig förbi, jobbiga moment det!


Torsdagen rockade höhö :D

Nej men gick och la mig  7 i natten som var  SCORE!  Så sov jag bara till 9, alltså 2h .  OH HIGH FIVE FÖR DEN :D ..
Dagen strosade jag runt med matölda lite här och var, badade och solade i smedis några timmar, as mysigt! sen drog vi vidare till östermalm och kirrade cigg, köpte och hårfärg till henne ..Oh nu har jag skavsår och blåsor över föttterna, sexi huh? 
 Imorn blir det en dag med Linnea Malmstedt, vi ska till standen i lövsta typ och bada osv (;

Tyvär ingen bild att ladda upp.. men det gör väl inget? ändå ingen som spanar in den här skit bloggen:D /Maluh bror<3

KLOCKAN ÄR MITT I NASSEN

OH JAG KAN INTE SOVA, FÅGLARNA KVITTRAR SÅ FINT.. ELLER SNARARE SKRIKER UTANFÖR MITT RUM! VAD SKA MAN TA SIG TILL?


Ger morgonen en chans till, hoppas jag somnar!
XOXO MALINBOY<3


ANNIBOY .. :(

DET HAR INTE ENS GÅTT EN DAG UTAN ATT JAG INTE HAR SAKNAT DIG, inte en sekund.. kom hem min älskade :( skit i turkiet och ta mig istället ;/ närå ;D nu är jag bara lite kåt eftersom en kille vart lite knasig och tvingade mig att ha msn sex.. Hahaha säger jag bara! Anni påminn mig om att ja måste visa dig några bilder när du kommit hem XD so deam smexieh!

Halvfull som man är ska man kravvla sig till sängen och eta myror!

Men egentlign skulle jag bara skriva att jag vill att du kommer hem sötnos :( behöver dig ! Och en månad utan dig klarar jag inte..
/ Puss kåt feta Malin

Ska jag lägga ner bloggen som ändå störtar om någon dag?

Näe skulle inte tro det va ;D. Shit, har gjort så mycket!

Men idag vart det sova ut tills 15, väckte micke och robban, drog iväg och käkade pizza.. Tog med mig mamma robban och micke till morfar, fikade lite :) Sen kom en PORTO SANDMAN 40% starkvin fram, likaså en whisky och likör, Första gången jag allvarligt talat tyckte om äckel sprit.. Lite kul att shotta med morfar dock^^ haha!
Om några timmar kryper jag ner under täcket, imorn blir det en dag med 30 grader, sola bada och en matilda till sällskap på norrmalm eller något knas ställe ! ;)

Puss godnatt, /malin

RSS 2.0